JBS

Viser et enkelt resultat

JBS

Det, du har på allerinderst skal være rart at have på, og det skal passe til din stil. Og det er lige præcis dét, du får hos JBS. Pasform, kvalitet, og individualitet. Sådan har det været siden Jens Bjerg Sørensen stiftede JBS i 1939.

Med mere end 300 medarbejdere og forhandlere i en lang række lande er JBS Textile Group A/S Danmarks største og førende producent af undertøj. Det er en position, vi har opnået ved at holde fast i vores kerneværdier, mens vi hele tiden udvikler og fornyr os. Vi er ikke som alle andre. Vi har arbejdet med undertøj i 80 år – og den erfaring kan både mærkes og ses.

JBS s historie

JBS historie startede som producent af herreundertøj. Og det er fortsat her, De har deres største forretningsområder. Historien begynder i 1939 på den jyske hede.

Jens Bjerg Sørensen drager til byen og skaffer sig en ny levevej. Han ser en mulighed i at tjene penge ved at spole garn på vindsler og producere forskellige beklædningsgenstande såsom sokker og trøjer.

Derfor skaffer han sig alt, hvad han kan få fat i af restgarner. Efter nogle år kommer krigen, og den betyder stilstand og knaphed på råvarer. Det giver store udfordringer for den nystartede virksomhed, som har fået navnet Jens Bjerg Sørensens Trikotagefabrik. Men en god portion jysk stædighed og en indædt tro på, at tingene kan lykkes, er dét, der gør forskellen.